Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Gotovo svakog dana neko u Bugojnu iznenada zalupi vratima, a rezervni ključ nije uvijek ostavljen u susjedstvu. U takvoj situaciji potrebna Vam je brza i, prije svega, stručna pomoć. Bravar Bugojna je ovdje uz Vas - brzo, profesionalno i po fer cijenama. Bravar iz Bugojna se raduje Vašem pozivu i pomoći ćemo Vam što je prije moguće.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Je li vam ključ slomljen? Da li ste se zaključali u Bugojnu ili izgubili ključ? U ovom slučaju možete se osloniti na naše bravarske profesionalce danonoćno. Naša hitna služba dostupna je 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Otvaranje sefova

„Otpad“ uvlači celu industriju u močvaru koji su koristili svaku priliku da opljačkaju pogođene. Stoga biste trebali vjerovati samo obučenim stručnjacima. Mi, bravari iz Bugojna to radimo profesionalno i u najkraćem vremenskom periodu.

Otvaranje automobila

24-časovna bravarska služba automobila u Bugojnu. U svakom trenutku Vam možemo ponuditi brzu uslugu sevisa brava automobila. 365 dana u godini, 24 sata dnevno, noću, a naravno i nedeljom i državnim praznicima.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine