Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Vaša iskusna ključna služba za hitne slučajeve u Brodu može brzo i jeftino otvoriti vrata. Više od 20 godina pružamo Vam važne hitne usluge danonoćno vikendom i praznicima. Kad god je to moguće, kao specijalisti hitnih službi, otvaramo vrata kako bismo osigurali da ne dođe do oštećenja i uvijek koristimo najjeftiniju rutu. Nazovite nas odmah i bićemo kod Vas za 20-30 minuta.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Hitna pomoć u hitnim slučajevima. Jeste li izgubili ključ ili ste ga polomili u cilindru brave? Da li su Vam ulazna vrata zakucala ili je brava zapela? Da li želite da instalirate oklopni zasun ili sistem zaključavanja? Svakako ćemo pomoći prijateljski i kompetentno.

Otvaranje sefova

Vjerujte samo profesionalcu u Brodu. „Crna ovca“ provlači čitavu industriju kroz prljavštinu koji koriste svaku priliku da Vam uzmu novac. Zato vjerujte samo obučenom stručnjaku za otvaranje sefova.

Otvaranje automobila

24-časovna automobilska bravarska služba u Brodu u svakom času Vam može ponuditi brzu i pristupačnu uslugu servisa brava automobila. 365 dana u godini, 24 sata dnevno ili noćno, a naravno i nedeljom i državnim praznicima.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine