Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Profesionalno otvaranje vrata vrši se pomoću specijalnih alata koje mogu imati samo bravari kako ne bi došlo do oštećenja. Monter je upoznat sa najnovijim sistemom zaključavanja kroz kontinuiranu obuku i dalje obrazovanje. Stoga možete dobiti 99% otvora vrata bez oštećenja bilo koje vrste. Širok spektar usluga takođe uključuje, na primjer, otvaranje vozila i sefove.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Takođe možemo zamijeniti stare brave ili cilindre. Naši iskusni monteri su veliki stručnjaci. Čak i ako imate neobične probleme sa ključem i zaključavanjem, možete da uputite hitni poziv u Brčkom.

Otvaranje sefova

Bravarska usluga u Brčkom nudi Vam širok spektar usluga. Bravarske službe za hitne slučajeve uključuju više od uobičajenih vrata. Zato ne preporučujemo da sami rešavate kritične probleme oko sefova.

Otvaranje automobila

Usluga takođe uključuje otvore za vozila i garaže. Obično se dogodi da se ključ za automobil potpuno slučajno razbije. U ovom slučaju zatražite pomoć bravarskog stručnjaka u Brčkom. Visok nivo zadovoljstva obavljenim poslom je redosled dana.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine