Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Da li je vaš ključ oštećen ili izgubljen? Vrata stana su zatvorena, a Vi zaključani u Bratuncu? Vaša vrata se više ne mogu otvarati? Da li tražite jeftinog bravara za Bratunac? Na pravom ste mjestu. Dolazimo iz porodičnog preduzeća čija je misija da pomogne onima kojima je potrebno. Garantujemo da vrata u 99% slučajeva neće biti oštećena.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Vjerujte samo profesionalcu. U kritičnoj industriji spasilačkih službi postoji mnogo „ostataka“ koji besramno iskorišćavaju nevolje pogođenih. Nužne hitne službe ne bi smjele biti skupe. Zato kod nas nemate skrivenih troškova!

Otvaranje sefova

Bratunac se značajno razlikuje od vrste „metode lufovanja“. Naša kompanija se zalaže za smanjenje troškova otvaranja vrata za vas. Šok od stajanja pred zaključanim sefom bio je dovoljno velik, zato taj osjećaj više nećete trebati iskusiti.

Otvaranje automobila

24-časovna bravarska služba u Bratuncima. U svakom trenutku možemo Vam ponuditi brzu, pristupačnu i kompetentnu uslugu mijenjanja ili sevis brava automobila. 365 dana u godini, 24 sata dnevno, noću, a naravno i nedeljom i državnim praznicima.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine