Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Bravar Bosanskog Grahova Vas poziva da pogledate usluge i ponude bravara i nadamo se da ćete jednog dana po potrebi iskoristiti i našu profesionalnu uslugu po fiksnoj ceni. Tokom svog postojanja, naši bravari u Bosanskom Grahovu uspjeli su da razviju mnoge referentne materijale i mogu da djeluju kao pouzdan pružalac usluga u bilo kom trenutku kada je riječ o otvaranju vrata na nerazorni način, ugradnji brava i sistema zaključavanja ili obavljanju popravki na sistemima zaključavanja.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Nadležno i stručno osoblje bravara Bosanskog Grahova može danonoćno sanirati štetu nastalu krađom i ponuditi Vam sveobuhvatne savjete i informacije o zaštiti od krađe. U slučaju nužde, naša ključna služba za hitne slučajeve rado će vam pomoći u bilo kom trenutku.

Otvaranje sefova

Naša glavna služba za hitne slučajeve dostupna je 24 sata dnevno, 365 dana u godini, uključujući vikende i sve državne praznike (uključujući Božić). Naši pouzdani bravari naučili su bravarske veštine i neće vas izneveriti u otvaranju sefova.

Otvaranje automobila

Naš bravar u Bosanskom Grahovu otvoriće Vam svaka vrata. Bilo da su to vrata automobila ili garažna vrata. Da li ste izgubili ključ automobila ili je ključ automobila ukraden? Ovde Vam takođe nudimo pomoć u iskustvu i veštinama i možemo kopirati Vaš drugi ključ od automobila.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine