Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Bravar Bosanskog Petrovca Vas poziva da pogledate bravarske usluge i ponude i da ćete jednog dana po potrebi moći da koristite naše profesionalne usluge po fiksnoj ceni. Naši bravari uspeli su da razviju mnoge reference tokom svog poslovanja i uvijek mogu da deluju kao pouzdan pružalac usluga kada otvaraju vrata, postavljaju brave i sisteme zaključavanja ili popravljaju sisteme zaključavanja bez razaranja.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Naša služba u Bosanskom Petrovcu za hitne slučajeve dostupna je 24 sata dnevno, 365 dana u godini, uključujući vikende i sve državne praznike (uključujući Božić). Naši pouzdani bravari naučili su bravarske vještine i neće vas izneveriti.

Otvaranje sefova

Nadležno i stručno osoblje bravara Bosanskog Petrovca može danju i noću eliminisati štetu nastalu krađom i ponuditi vam sveobuhvatne savete i informacije o zaštiti od krađe. U hitnom slučaju, naša bravarska služba rado će vam pomoći u bilo kom trenutku.

Otvaranje automobila

Naš bravar u Bosanskom Petrovcu će Vam otvoriti sva vrata. Bilo da su to vrata automobila ili garažna vrata. Da li ste izgubili ključ automobila ili je ključ automobila ukraden? Ovde Vam takođe nudimo pomoć sa velikim iskustvom i vještinama i možemo kopiratiVvaš drugi ključ od automobila ako je potrebno.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine