Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Gotovo svi znaju sledeću situaciju: Izlazak van ulaznih vrata doveo je do nemara i nesreće. Ulazna vrata se zatvaraju iza vas. Sada se mnogi ljudi uspaniče i ne znaju šta da rade. Ne dozvolite da vas sumnjivi bravari zavaraju. Vaš spasitelj u nevolji - Bravar u Bileći! Jednostavno pozovite besplatni broj usluge sa broja hitne službe u Bileći.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Stručnjaci nude uslugu brzog otvaranja pod poštenim uslovima, od kojih 99% nema oštećenja. Zahvaljujući brzoj i pouzdanoj ključnoj hitnoj službi iz Bileće, uskoro ćete zaboraviti svoju nesreću.

Otvaranje sefova

Ako je brava na sefu slomljena, naši bravari takođe nude usluge popravke sefa. Postoji mnogo vrsta hitnih usluga zaključavanja koje nudimo za Bileću i region. Možete popraviti brave sefa ili instalirati nove.

Otvaranje automobila

Da li je brava teška za upotrebu? To može biti zbog lošeg održavanja. Rado ćemo se pobrinuti za ispravna podešavanja i obezbediti održavanje. U mnogim slučajevima greške zaključavanja mogu se ispraviti čišćenjem vijaka, a zatim daljim ispravnim radom.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine