Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Sa svojim profesionalnim zaposlenima u svim poslovima koji se odnose na brave, ključeve, cilindre brava, sisteme zaključavanja, otvore vrata, sigurnosnu tehnologiju i zaštitu od provale kao kompetentan i jeftin bravar za Berkoviće, naša hitna služba može vrlo brzo uslužiti sva područja Berkovića. Izbegavajte da postanete žrtva sumnjivih bravara i oslanjajte se na našeg bravara koji će vam pomoći pouzdano i sigurno.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Mi smo tim visokokvalifikovanih i iskusnih mehaničara i montera koji vam mogu otvoriti široku paletu vrata: kućna i stambena vrata, garažna vrata i baštenske kuće, poštanske brave, automobile, sefove, vrata ormara i unutrašnja vrata.

Otvaranje sefova

Vaš bravar za sefove u Berkovićima će vam pomoći što je pre moguće. Otvoreni sefovi nisu oštećeni u 99% slučajeva. Naši zaposleni takođe koriste posebne alate za lako i sigurno otvaranje sefova.

Otvaranje automobila

Sretni smo što ćemo vam pružiti podršku u posebnim situacijama i otvaranju u slučaju nužde, na prijmer ako slučajno zaključate ključ automobila u automobilu i više ne možete ući u automobil ili ako se garažna vrata više ne mogu otvoriti digitalnim kodom ili brojem kod sefa je zaboravljen.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine